رسانه عبری: نتانیاهو برای آغاز مرحله دوم مذاکرات با حماس اعلام آمادگی کرده است نخستین تحریم ترامپ علیه ایران؛ وزارت خزانه‌داری آمریکا: شبکه بین‌المللی تسهیل انتقال نفت ایران به چین را تحریم کردیم عراقچی: هرگز تسلیم زورگویی نمی‌شویم/ ایران هرجا با تعرض رو‌به‌رو شده، با شجاعت هیمنه دشمنان را شکسته است اردن: کوچاندن فلسطینی‌ها به کشور ما «اعلام جنگ» است ترامپ: اسرائیل غزه را پس از پایان جنگ به آمریکا تحویل می‌دهد انگلیس سفیر روسیه را احضار کرد پزشکیان در دیدار سفرای مقیم تهران: جنگ به نفع ما نیست / به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم دیدار نتانیاهو با رئیس جدید پنتاگون ظریف در بغداد با حکیم دیدار کرد واکنش ایران به موضع اخیر مقامات آمریکا مبنی بر تملک غزه ظریف: مذاکره با آمریکا راه حل مشکلات ما نیست جزئیات گفتگوی السیسی و ماکرون در مورد بازسازی نوار غزه حمایت نتانیاهو از کارزار «فشار حداکثری» ترامپ علیه ایران محکوم شدن راشد الغنوشی به ۲۲ سال حبس

وزیر امور خارجه فرانسه:ارتباط با روسیه بسیار مهم و حیاتی است

کاترین کولونا وزیر امور خارجه فرانسه با درخواست از غرب برای پرهیز از افزایش آنچه انزوای ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه، نامید، بازنگهداشتن مسیرهای ارتباط با روسیه را بسیار مهم و حیاتی دانست.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۶ - ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 22
کد خبر: ۱۵۵۷۲۷

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری فرانس پرس؛ وی در مرکز بررسی های راهبردی و بین الملللی در واشنگتن افزود که پوتین در یک دیدگاه ناشناخته از جهان گرفتار شده و ما کاملا بر این باور هستیم که بازنگهداشتن کانال های تماس با تصمیم گیران روسیه شامل پوتین، از اهمیت بسیاری برخوردار است.

شاید پوتین به تنهایی در دیدگاه بسیار شگفت آور خود از جهان و راه اداره آن، گرفتار شده باشد و تقویت انزوای او گزینه مناسبی نیست و تحلیل و ارزیابی ما از اشتباه هایی که مرتکب شده و اقدامی که می تواند برای تغییر مسیر در راستای دیگر بکند، به گوش او برسد.

با اینک جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا از تماس با همتای روس خود خودداری کرده، اما امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه بارها در ماه های گذشته با پوتین سخن گفته و موفق به دریافت مجوز دیدار هیات آژانس بین المللی انرژی اتمی وابسته به سازمان ملل متحد از نیروگاه هسته ای زراپوریژیای اوکراین شده که اکنون در تصرف نیروهای روسیه قرار دارد.


کولونا افزود: هنوز امیدوار است که این تلاش منجر به ایجاد یک منطقه غیرنظامی در اطراف این تاسیسات هسته ای شود که بزرگ ترین نیروگاه اتمی اروپاست و استفاده از این نیروگاه به عنوان منطقه درگیری نظامی، برای جهان بسیار خظرناک است.

تماس های مکرر مکرون با پوتین از هنگام آغاز عملیات ویژه نظامی روسیه در اوکراین، انتقادهایی از سوی برخی دشمنان تاریخی روسیه در شرق اروپا برانگیخته است. هر چند واشنگتن به تماس هایی در سطوح پائین تر با مسکو شامل مذاکرات روز جمعه میان وزیران دفاع ۲ کشور، ادامه داده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار